Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Guus en Paulo, eigenaren van Novitech Installaties. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben in de duurzame installatietechniek, hebben we besloten om onze krachten te bundelen en een nieuw bedrijf op te richten. Novitech is een combinatie van Noviteit en Techniek en dat is precies waar wij ons als bedrijf op willen richten!

Paulo van Zeeland en Guus de Haas zijn in 2020 gestart met hun installatiebedrijf. Paulo en Guus waren al langer min of meer collega’s. Ze werkten voor dezelfde baas. Boerdonkenaar Paulo deed dat al vijftien jaar in vaste dienst. Guus uit Vortum Mullem was deeltijd in loondienst. Bij Paulo kriebelde het al een tijdje om een eigen bedrijf te starten. En zo geschiede, eerst in Gemert en sinds 2022 hebben ze samen een middenweg gevonden in Venhorst, van waaruit de werkzaamheden worden gestart.

Inmiddels bestaat het montageteam naast Paulo en Guus uit Dailan, Florentijn, Pawel en Timo. Op kantoor zorgen Jolanda en Joyce voor de technische ondersteuning en administratie. En in het magazijn neemt Tony haar taken serieus voor een geordende afdeling.

Samen vormen zij ‘het energieke team’ van Novitech Installaties.